Links

Her kan man se adresser og evt. links til offentlige og private institutioner og lign. der kan have interesse for grundejere i foreningens område.

Parcelhusejernes Landsforening 

Parcelhusejernes Landsforening søger, som den eneste forening af sin art i Danmark, at varetage parcelhusejernes interesser.

Formand: Allan Malskær,

Hersegade 3B, 1, 4000 Roskilde.

Tlf.:46 35 23 04

Skråfoto af ejendomme:

På Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) kan man se skråfoto af ejendomme i Danmark. Giver mange muligheder, hvis der f.eks. skal dokumenteres eller måles areal/hus på grunden.

Weblager

Her kan man se de dokumenter der er i forbindelse med byggesager.


Beskyttelseslinjer

Her kan man se hvilke beskyttelseslinjer, man skal tage højde for, hvis man skal bygge på sin grund. Man kan se både sø-, å- og skovbyggelinjer.

https://arealnotifikation.miljoeportal.dk/map/


Rådvadcentret:

Center for Bygningsbevaring tilbyder kurser og uvildig, teknisk rådgivning om vedligeholdelse og istandsættelse af ældre bygninger til private husejere. Center for Bygningsbevaring retter sig både mod fredede og bevaringsværdige bygninger samt mere almindelige by- og landhuse. 

www.førstehjælp.nu om førstehjælp og krisehåndtering.

Køb af brandmateriel www.falckteknik.dk

Bolius

Bolius er et helejet Realdaniaselskab. Bolius blev grundlagt i 2002 med det klare formål at være et videncenter, som yder uvildig vidensformidling og professionel rådgivning til private med målet om at skabe øget livsværdi for de danske boligejere.

Forbrugerrådet

Forbrugerrådet har udarbejdet en standard aftale (Håndværkeraftaler) du kan bruge i forbindelse med at du får håndværkere i huset. Denne aftale skulle gerne sikre en bedre ovenensstemmelse mellem det aftalte og leverede. Her kan du også læse om klagenævn, hvis du er udefor at håndværkeren ikke lever op til forventningerne.

Lokalhistorisk forening

Gamle film fra Gentofte på Youtube.

Sådan klager du over en håndværker

Sådan klager du over dit bredbånd

Tjekliste til håndværkerfradrag

Greenmatch

GreenMatch er en side med fokus på, at informere private omkring brugen af grønne energiløsninger, og hvorfor det kan være et godt valg, både besparelsesmæssigt men også miljømæssigt. 

 

Dansk Ornitologisk Forening/Thomas Vikstrøm. Der findes speciel information om Gentofte sø, samt fugle- og plantelivet omkring den her. På denne side bliver der jævnligt indlagt nye artikler med oplysninger om det der sker sig ved søen lige nu.